Ο GRECA γιορτάζει τα 10 χρόνια λειτουργίας του και διοργανώνει το καθιερωμένο του Χριστουγεννιάτικο eCommerce Networking Day, την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στο Gazarte. Τα στελέχη και οι επαγγελματίες από τον χώρο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ηλεκτρονικά καταστήματα και πάροχοι υπηρεσιών προς αυτά) θα έχουν τη δυνατότητα να δικτυωθούν και να πραγματοποιήσουν νέες επαγγελματικές επαφές, καθώς και να δημιουργήσουν ευκαιρίες συνεργασίας μεταξύ τους.

Όπως επισημαίνει ο GRECA, η επιτυχία του eCommerce Networking Day οφείλεται -σε μεγάλο βαθμό- στα στοχευμένα εργαλεία δικτύωσης που αξιοποιούνται (όπως «προξενητές», «business-card boards», «quick-meeting tables») και διευκολύνουν ιδιαίτερα τις επαφές μεταξύ των στελεχών.

Τα συγκεκριμένα εργαλεία έχουν ως βασικό στόχο την πραγματοποίηση νέων γνωριμιών, την προώθηση τόσο της καριέρας του στελέχους, όσο και των προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας του, καθώς και τη σύναψη επαγγελματικών συμφωνιών. Η εκδήλωση είναι ανοικτή προς όλα τα στελέχη των ηλεκτρονικών καταστημάτων, ανεξάρτητα από το αν η εταιρεία τους είναι μέλος του GRECA.