Η Top Mage δημιούργησε ευφάνταστες παιδικές ταινίες που προβάλλουν τα πρωτότυπα και εκπαιδευτικά παιχνίδια της AS. Ενδεικτικά αξίζει να αναφέρουμε το σποτ JCB, όπου ο μικρός πρωταγωνιστής επιδίδεται σε μαστορέματα με τον πάγκο εργασίας και ανυψώνει φορτία με το γερανό όχημα και το γερανό πύργο.

Τα σποτ Zanussi κουζίνα, πλυντήριο και καφετιέρα και Dora τρόλεϊ κουζίνα προτρέπουν τα κοριτσάκια να δοκιμάσουν νέους ρόλους και να μάθουν για την υγιεινή διατροφή. Η ταινία για τη σειρά Μαθαίνω & Δημιουργώ (έντομα, ηλιακά οχήματα, ηλεκτρισμός) μεταφέρουν τα παιδιά στον κόσμο της φυσικής και της βιολογίας και τα προσκαλούν στο ταξίδι της γνώσης. Με χαρούμενα και ζωντανά σποτ επικοινωνήθηκαν επίσης το studio Magic Fabric, η Nenuco κομμωτήριο και η Σοκολατομηχανή.

Οι δυναμικές εκφωνήσεις, τα jingles και τα ζωντανά πλάνα όλων των ταινιών αναδεικνύουν την παιδική διάσταση των προϊόντων και προκαλούν τη δημιουργικότητα των παιδιών. Τα σποτ βρίσκονται ήδη στον αέρα και προβάλλονται από κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας.