Σε αναγνώριση των σταθερά εξαιρετικών δημιουργικών τους επιδόσεων παγκοσμίως, οι Procter & Gamble, Nike και Volkswagen αναδείχθηκαν ως οι 3 κορυφαίοι Brand Marketers της Δεκαετίας, στο Φεστιβάλ Δημιουργικότητας των Καννών. Την πρώτη θέση καταλαμβάνει η P&G, η οποία από το 2010 μετρά 7 Grands Prix, 1 Grand Prix for Good, 3 Creative Effectiveness Lions, 2 Titanium, 49 Gold, 4 Glass, 77 Silver και 100 Bronze Lions.

Μερικές μόνο από τις καμπάνιες της που έχουν ξεχωρίσει είναι το #LikeAGirl, από τη Leo Burnett για το brand Always, καθώς και #ShareTheLoad, για το Ariel, το 2017. Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Nike, με συνέπεια στις υψηλές επιδόσεις το πρώτο μισό τις δεκαετίας, και πιο πρόσφατες επιτυχίες το 2017 και το 2019. Συνολικά, έχει κατακτήσει 5 Grands Prix και 2 Titanium Lions.

Η Volkswagen κατατάσσεται τρίτη, έχοντας πάντα μια θέση στο top 10 από το 2010 έως το 2015. Αναφερόμενος στη διάκριση, ο Chief Brand Officer της P&G Marc Pritchard σημείωσε σχετικά: «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε τη φωνή και τη δημιουργικότητά μας ως δύναμη για το καλό, ως δύναμη για την ανάπτυξη και ως δύναμη για την αλλαγή».
(Πηγή: WARC)