Τα μέλη του Πανοράματος Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας υποδέχθηκε στα γραφεία της η Novibet δίνοντας την ευκαιρία σε νέους επαγγελματίες να γνωρίσουν την εταιρεία.

Οι συμμετέχοντες περιηγήθηκαν στα γραφεία της, έλαβαν πληροφορίες για την αποτελεσματική συνεργασία των ομάδων στον χώρο εργασίας, και εν συνεχεία παρακολούθησαν ομιλίες στελεχών της Novibet, στο πλαίσιο μιας διαδραστικής εμπειρίας συνδιαμόρφωσης ιδεών.

Μέσα από σειρά παρουσιάσεων και εκτεταμένο Q&A, διαμορφώθηκε μια ολοκληρωμένη εικόνα για τους παράγοντες που οδηγούν στην ανάπτυξη μιας GameTech εταιρείας και την επιτυχημένη επέκτασή της σε νέες αγορές. Κατά το δεύτερο μισό της ημέρας, τα μέλη του Πανοράματος χωρίστηκαν σε ομάδες δουλεύοντας πάνω σε θεματικά challenges.

Ο Νίκος Μαραγκουδάκης, HR Director της Novibet, δήλωσε: «Στη Novibet πιστεύουμε στο ταλέντο της ελληνικής αγοράς και στα καινοτόμα χαρακτηριστικά της νέας γενιάς επαγγελματιών. Για εμάς αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα η γεφύρωση της αγοράς εργασίας με τη φοιτητική κοινότητα, και συνέργειες».