Παροχή έκτακτης οικονομικής στήριξης στους υπαλλήλους της, πραγματοποίησε η Eurochartiki ως επιβράβευση του έργου τους για την εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της εταιρείας στις πρωτοφανείς και συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες των ημερών.

Ως επιβράβευση της συμβολής τους στην εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας την κρίσιμη αυτή περίοδο.

Παροχή έκτακτης οικονομικής στήριξης στους υπαλλήλους της, πραγματοποίησε η Eurochartiki ως επιβράβευση του έργου τους για την εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της εταιρείας στις πρωτοφανείς και συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες των ημερών. Όπως επισημαίνει, η χορηγία έκτακτου bonus σε 169 εργαζομένους της πραγματοποιήθηκε ως δείγμα εκτίμησης, αναγνώρισης και επιβράβευσης της απόδοσης των ανθρώπων της πρώτης γραμμής στα τμήματα παραγωγής, αποθήκευσης και διανομής, που εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία της εταιρείας.

«Η αφοσίωση, η υπερπροσπάθεια και η καθημερινή συμβολή των εργαζομένων της Eurochartiki απαιτεί την έμπρακτη αναγνώρισή μας. Συνεχίζουμε να ανταποκρινόμαστε επιτυχώς στις αυξημένες ανάγκες των καταναλωτών, των συνεργατών και της κοινωνίας μας, με μόνο στόχο την ενίσχυση της αγοράς με προϊόντα υγιεινής και καθαριότητας για το κοινό καλό. Σε αυτή την πρόκληση βγαίνουμε νικητές, χάρη στους ανθρώπους μας, στη δική μας δεμένη επιχειρηματική οικογένεια», σημειώνει η εταιρεία.