«..και όχι οι χαμηλοί μισθοί», τονίζει η εταιρεία σε σχετική της ανακοίνωση

Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Η Βic Βιολέξ διαφωνεί επίσημα με τη μείωση των μισθών, διότι το θεωρεί ως μέτρο αναποτελεσματικό. Ο κ. Δημήτρης Πισιμίσης, στο πρόσφατο παρελθόν σε συνέντευξη του στον Τύπο, είχε διατυπώσει την άποψη ότι ο τελευταίος υπεύθυνος για τη χαμηλή ανταγωνιστικότητα των προϊόντων στη χώρα μας είναι οι μισθοί και εν τέλει το μισθολογικό κόστος.

Η Βic Βιολέξ τουναντίον, έχει στηρίξει έμπρακτα  τους εργαζομένους της, αναγνωρίζοντας τη συμβολή τους στην ανάπτυξή της, μη έχοντας κάνει την παραμικρή μείωση μισθών, αλλά συνεχίζοντας αντίθετα να χορηγεί αυξήσεις, τηρώντας τις προϋπάρχουσες κλαδικές συμβάσεις εργασίας, αν και έχουν καταργηθεί.

Η Βic Βιολέξ έχει επενδύσει τα τελευταία 10 χρόνια πάνω από 250 εκατ. ευρώ στη χώρα μας και συνεχίζει να επενδύει 25 εκατ. ευρώ πέρσι και άλλα 25 εκατ. ευρώ φέτος, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας, σεβόμενη τους εργαζομύνους της και το ελληνικό εργατικό δυναμικό γενικότερα. Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία μας αποδεικνύει στην πράξη πως το κύριο ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα δεν είναι οι χαμηλοί μισθοί, αλλά το ανθρώπινο δυναμικό μας».