Έντονη παρουσία στη λίστα Best Workplaces in Europe 2022 είχε φέτος η Ελλάδα, με 14 εταιρείες της ελληνικής αγοράς, 8 πολυεθνικές, που δραστηριοποιούνται στη χώρα, και 6 αμιγώς ελληνικές. Τη λίστα με τις καλύτερες εταιρείες στην Ευρώπη ανακοινώνει το Great Place to Work σε συνεργασία με τον The Economist Group.

Συγκεκριμένα, οι πολυεθνικές DHL Express, AbbVie, Teleperformance, Bristol-Myers Squibb, Deloitte, Atos, Ipsen και S.C Johnson Hellas, καθώς και οι ελληνικές XM, Β. Καυκάς ΑΕ, Διαμαντής Μασούτης, Dialectica, Epsilon Net και Netsteps, βραβεύτηκαν μεταξύ των καλύτερων εταιρειών της Ευρώπης όσον αφορά το εργασιακό τους περιβάλλον.

Επιπλέον, την πρώτη θέση στις πολυεθνικές εταιρείες της Ευρώπης για το 2022 κατέκτησε για μία ακόμη χρονιά η DHL Express, στις μεγάλες εθνικές (περισσότεροι από 500 εργαζόμενοι) η εταιρεία τηλεπικοινωνιών από την Τουρκία Turkcell Global Bilgi, στις μεσαίου μεγέθους (50 -499 εργαζόμενοι) η ελβετική UMB AG και στις μικρού μεγέθους (10-49 εργαζόμενοι) η Ιρλανδική εταιρεία media, Global.