Μετρώντας ένα έτος από την εκκίνηση της πρωτοβουλίας Beegin που στόχο έχει την ενίσχυση των πυρόπληκτων μελισσοκόμων της Β. Εύβοιας, στελέχη της Endless EC επισκέφτηκαν την περιοχή προκειμένου να συναντηθούν με μελισσοκόμους και μέλη του Ινστιτούτου Οικολογικής Γεωργίας «ΔΗΩ» με το οποίο υλοποιείται η συγκεκριμένη δράση, καθώς και για να παραδώσουν το ποσό που μέχρι τώρα έχει συγκεντρωθεί από τις πωλήσεις το Bee Love κατά τους πρώτους δύο μήνες της διάθεσής του.

Σημειώνεται πως το limited edition προϊόν Bee Love δημιουργήθηκε σε αποκλειστική συνεργασία με την αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος, με το ρολό κουζίνας Giant Love να «ντύνεται» στα χρώματα του Beegin και να προσφέρει 0,20 ευρώ από κάθε αγορά στις μέλισσες και τους μελισσοκόμους της Βόρειας Εύβοιας.

Το ποσό που συγκεντρώθηκε από τους δύο μήνες διάθεσης του Bee Love εκτιμάται πως καλύπτει τις ανάγκες των χωριών Κερασιές, Κοκκινομηλιά, Αχλάδι και Παπάδες σε ό,τι αφορά στην προμήθεια της απαραίτητης τροφής και των εξόδων συντήρησης των μελισσιών τους για όλο το διάστημα του επερχόμενου χειμώνα. Παράλληλα κατά την επίσκεψη, η ομάδα της Endless EC είχε την ευκαιρία να μοιραστεί το παραμύθι «Η Ανθία και οι μέλισσες του δάσους» με τους μαθητές στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού Κερασιές.