Στο πλαίσιο του National Bullying Prevention Month
Η Monica Lewinsky ενώνει τις δυνάμεις της με την BBDO Νέας Υόρκης, στο πλαίσιο της κοινωνικής καμπάνιας #DefyTheName, που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση γύρω από την πιο συνηθισμένη μορφή παρενόχλησης, το name calling.

Η γνωστή ακτιβίστρια επιστρατεύει στο πλαίσιο της καμπάνιας σειρά διάσημων προσώπων που καταθέτουν την εμπειρία τους. Μεταξύ αυτών οι Questlove, Alan Cumming, Andy Cohen, Bill Ritter, Dan Patrick, John Oliver, Lena Dunham, Maysoon Zayid, Olivia Munn, Paula Faris, Sarah Silverman και Tony Hawk. Στο σχετικό video, βλέπουμε τους διάσημους να συστήνονται με το «bullying» όνομά τους, ενθαρρύνοντας  τους χρήστες να κάνουν το ίδιο και να μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες στα social media, «αψηφώντας» τελικά το όνομα.

Στόχος της καμπάνιας είναι να δείξει ότι το name-calling δεν καθρεφτίζει τελικά την πραγματική προσωπικότητα κάθε ανθρώπου και στέλνει ένα ιδιαίτερα έντονο μήνυμα στους νέους: «Μην αφήνεις το όνομα να σε προσδιορίζει, αντίθετα, #DefyTheName». Ο Greg Hahn, chief creative officer της BBDO NY ανέφερε σχετικά: «Στα social media, τα ονόματα και οι λέξεις χρησιμοποιούνται σαν όπλα. Αξιοποιούμε τα social media για να αφοπλίσουμε αυτά τα όπλα». Η καμπάνια έρχεται σε συνέχεια της ενέργειας «In Real Life» επίσης από τη M. Lewinsky το 2017, η οποία ήταν υποψήφια ως Outstanding Commercial στα φετινά Emmy awards.