Σε μια περίοδο που η έξοδος από το σπίτι είναι περιορισμένη, η Cambo λανσάρει την ενέργεια «Balcony Photography» για το brand Xiaomi, το πρώτο φωτογραφικό project που γίνεται αποκλειστικά με smartphone shots από το μπαλκόνι του σπιτιού.

Φωτογραφικό project με smartphone shots από μπαλκόνια.

Σε μια περίοδο που η έξοδος από το σπίτι είναι περιορισμένη, η Cambo λανσάρει την ενέργεια «Balcony Photography» για το brand Xiaomi, το πρώτο φωτογραφικό project που γίνεται αποκλειστικά με smartphone shots από το μπαλκόνι του σπιτιού. Το Balcony Photography σχεδιάστηκε με mobile only approach και φιλοξενείται στο www.miacademy.gr.

Με σύνθημα «Μένουμε σπίτι, βγαίνουμε μπαλκόνι, ανεβάζουμε τέχνη», το κοινό καλείται να μπει από κινητό στο microsite και να ανεβάσει τις δικές του φωτογραφίες από το μπαλκόνι του. Μάλιστα, οι επίδοξοι balcony photographers μπορούν να παρακολουθήσουν tutorial video του street photographer Αλέξανδρου Αντωνιάδη, στο οποίο μοιράζεται επαγγελματικά tips και ξεκλειδώνει μυστικά για επιτυχημένα shots από smartphones. Οι φωτογραφίες ανεβαίνουν σε gallery και είναι διαθέσιμες στο κοινό για ψηφοφορία. Από τους short-listed balcony photographers, οι 3 καλύτεροι θα αναδειχθούν κατόπιν επιλογής του φωτογράφου.