Η εταιρεία αναδείχθηκε e-Commerce Agency of The Year στα φετινά e-volution Awards με 27 βραβεία
Η ATCOM ανακηρύχθηκε e-Commerce Agency of the Year στα e-volution Awards 2019, τον θεσμό επιβράβευσης βέλτιστων πρακτικών στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν, αποσπώντας 27 βραβεία.

Συγκεκριμένα, απέσπασε 1 Platinum, 10 Gold, 10 Silver και 6 Bronze για έργα της που αφορούσαν σε πελάτες όπως Aegean, Γρηγόρης, Coral, Notos, Bed&Bath κ.α., καλύπτοντας όλο το φάσμα των κατηγοριών υποψηφιότητας, με ιδιαίτερη έμφαση στην κατηγορία «Εξειδικευμένες Πρακτικές & Στρατηγική». Παράλληλα, Χρυσό κέρδισε και η e-Commerce πλατφόρμα ανάπτυξης και διαχείρισης περιεχομένου της ATCOM, Netvolution.

«Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτή την επιτυχία. Η ATCOM έχει μία μοναδική κουλτούρα δημιουργίας μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες της και εμπνέει τους ανθρώπους της να ανοίγουν νέους δρόμους. Τα e-volution τιμούν αυτούς τους αφανείς ήρωες: τους προγραμματιστές, designers, project και account managers, αλλά και τόσους άλλους που καθημερινά τολμούν να πειραματισθούν, καταφέρνοντας τελικά να παρασύρουν τους πελάτες τους σε μονοπάτια, που, στην περίπτωση όλων ανεξαιρέτως των project που βραβεύτηκαν, έκαναν τη διαφορά στο customer experience και τις online πωλήσεις», δήλωσε η Chief Commercial Officer της ATCOM, Δάφνη Προσαλίκα.