Ένα ακόμα βραβείο απέσπασε η εξειδικευμένη υπηρεσία e-Retail Media του Project Agora. Συγκεκριμένα, το Project Agora Commerce διακρίθηκε με Silver award στην κατηγορία «Best Innovative Service» των DIME Awards 2021, η οποία βράβευσε τις πιο καινοτόμες υπηρεσίες προς τους διαφημιζόμενους για τη χρονιά που πέρασε.

Το βραβείο παρέλαβαν ο Τάσος Καμπίτσης, Business Development Manager και ο Πάνος Κάπρος, Product Lead, Marketplace, που δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη νέα αυτή βράβευση, την τέταρτη κατά σειρά για το Project Agora Commerce.

Η διάκριση αυτή μας δείχνει για μια ακόμα φορά ότι η αξία των Retail Media, που πρώτοι φέραμε στην Ελλάδα, έχει αρχίσει πια να γίνεται ξεκάθαρη και στη δική μας αγορά. Ο κλάδος εξάλλου έχει αναπτυχθεί γεωμετρικά στον πρώτο ενάμιση χρόνο λειτουργίας της υπηρεσίας. Οι πρόσφατες πολλαπλές διακρίσεις της υπηρεσίας, μας δίνουν ένα ακόμα κίνητρο να συνεχίζουμε διαρκώς να αναπτύσσουμε την κατηγορία με σταθερό μας πάντα στόχο τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας για τους συνεργάτες μας και της αγοραστικής εμπειρίας για τους καταναλωτές».