Έλαβε Βραβείο Διαφημιστικής Καινοτομίας
To Project Agora απέσπασε το Ασημένιο Βραβείο Διαφημιστικής Καινοτομίας κατά την Τελετή Απονομής των Digital Media Awards 2017.

Το Project Agora, το καινοτόμο διαφημιστικό και brand safe Advertising Marketplace του Thinkdigital Group (TDG), αναγνωρίζεται για δεύτερη χρονιά ως κορυφαία διαφημιστική λύση μεταξύ των διαφημιζόμενων. Με δύο νέα native video formats το 2016, το Magic StoryBoard και το Vertigo, τα οποία εμφανίζονται στην καρδιά της προσοχής των χρηστών, (natively μέσα στο περιεχόμενο), το Project Agora καταφέρνει να φέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα: Viewability Rates που ξεπερνούν το 80% (με μέσο όρο στην ελληνική αγορά το 50%), καθώς και engagement rates που ξεπερνούν κατά 500% τον μέσο όρο της αγοράς για Display Media (0,20%, σύμφωνα με στοιχεία της Sizmek 2016).

«Το Project Agora συνεχίζει να καινοτομεί, “παντρεύοντας” με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το Mobile Advertising και το Video σε native διαφημιστικά formats που σέβονται τους καταναλωτές και δίνουν αξία στα brands που τα χρησιμοποιούν», δήλωσε ο Οδυσσέας Ντότσικας, TDG Managing Director. Το roster των συνεργατών του Project Agora Ελλάδος αποτελείται από δημοφιλή και εξειδικευμένα Μέσα, όπως τα iefimerida, meteo, skai, sport-fm, athinorama, alpha tv, newsauto.