Η Praktiker Hellas υλοποίησε δέσμη ενεργειών για την άμεση στήριξη των πυρόπληκτων από τις πρόσφατες πυρκαγιές σε Αττική, Εύβοια και Πελοπόννησο. Συγκεκριμένα, για τους δικαιούχους του προγράμματος «Αρωγή Πυρόπληκτων», η Praktiker δίνει τη δυνατότητα να φτιάξουν το σπίτι τους από την αρχή, μέσα από ένα πρόγραμμα παροχών με ειδικές τιμές σε προϊόντα και υπηρεσίες:

Έως -20% σε έπιπλα, χαλιά, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, οικιακά είδη, είδη θέρμανσης, φωτισμού, κουζίνας, διακόσμησης, υφάσματα, αξεσουάρ και έπιπλα μπάνιου και -50% στο πακέτο απομακρυσμένης υπηρεσίας, Interior Experts. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Praktiker, Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε σχετικά: «Στην Praktiker Hellas έχουμε δεσμευτεί να φροντίζουμε με πράξεις τον τόπο μας και τους συνανθρώπους μας.

Με αίσθημα ευθύνης σε κάθε κρίση στηρίζουμε με όλα τα μέσα που διαθέτουμε. Η προσφορά είναι στο DNA μας και αποτυπώνεται στη μεγάλη διάθεση που έχουν οι άνθρωποί μας να προσφέρουν και οι ίδιοι σε όλες τις ενέργειες κοινωνικής ευθύνης που διαχρονικά υλοποιούμε».