Η εταιρεία Νίκζας ΑΕ έχει αναπτύξει σημαντικό εξωστρεφή προσανατολισμό, καθώς το 70% της ετήσιας παραγωγής της κατευθύνεται στις αγορές της Ευρώπης και των ΗΠΑ, ενώ για την επόμενη διετία, στα σχέδια της διοίκησης περιλαμβάνεται η ανάπτυξη προϊόντων με χαμηλά λιπαρά.

Η φέτα Νίκζας παράγεται και συσκευάζεται από το 1978 στον Παραπόταμο Λάρισας, από φρέσκο θεσσαλικό αιγοπρόβειο γάλα. Να σημειωθεί ότι στο φετινό διαγωνισμό World Cheese Awards συμμετείχαν 2.629 τυριά από 29 χώρες.