Σε Coca-Cola 3E και ΣΚΑΙ οι μεγάλες διακρίσεις

Στην  κατηγορία «Μεγάλη επιχείρηση» βραβεύθηκε η πρακτική «Αποστολή νερό» της Coca-Cola Τρία Έψιλον και στην κατηγορία «Μικρομεσαία επιχείρηση» η πρακτική «Όλοι μαζί μπορούμε» του ΣΚΑΙ. Επίσης, στην κατηγορία «Μεγάλη επιχείρηση» έπαινο πήραν οι πρακτικές «Η Ελλάδα Καινοτομεί!» της Eurobank και «Εργαστήρια Έκφρασης και Δημιουργικής Απασχόλησης στα Παιδικά Χωριά SOS» της Vodafone.

Στην κατηγορία «Μικρομεσαία επιχείρηση», έπαινο έλαβαν οι πρακτικές «YouthSpark: GetBusy» της Microsoft Ελλάς και «Πόρος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας. Οι πρακτικές αυτές επελέγησαν μέσα από ένα σύνολο 38 έργων που υπέβαλαν 31 επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα.

Η Πρόεδρος του Ελληνικού Δικτύου για την ΕΚΕ Μαρία Αλεξίου δήλωσε σχετικά: «Η συμμετοχή στα βραβεία είναι ένα ισχυρό μήνυμα ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις συνεχίζουν την προσπάθεια, μαθαίνουν να λειτουργούν πιο συνεργατικά, αγκαλιάζουν την καινοτομία και πάνω από όλα ενδιαφέρονται να συμβάλλουν στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος. Για τον λόγο αυτό και εστιάζουν πλέον συστηματικά τις κοινωνικές τους δράσεις στα παιδιά και στους νέους».