Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, τη Δευτέρα, 29 Μαρτίου, η αξιολόγηση των προϊόντων, στο πλαίσιο του διαγωνισμού Athens Fine Food Awards by ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2021. Αξιολογήθηκαν περισσότερα από 200 προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών, ενώ 74 από αυτά έλαβαν διάκριση με ένα, δύο ή τρία αστέρια ποιότητας. Από αυτά, 25 προϊόντα κέρδισαν τα μεγάλα βραβεία στις κατηγορίες του ξηρού τροφίμου, του νωπού τροφίμου, των ποτών, του ελαιολάδου, της καινοτομίας, του πρωτοεμφανιζόμενου προϊόντος, του βιολογικού τροφίμου και της συσκευασίας, ενώ το μεγάλο βραβείο AFFA, για φέτος, απέσπασε η μπίρα Ammousa από την Πάτρα. Το τιμητικό βραβείο των AFFA απονεμήθηκε, μετά από πρόταση των μελών της κριτικής επιτροπής, στη Δρ. Σταυρούλα Κουράκου Δραγώνα για τη συνεισφορά της στην ανάδειξη του ντόπιου κρασιού.