Σε Ελλάδα και άλλες 5 ευρωπαϊκές αγορές

Το Daily Secret είναι ελληνικό startup που δραστηριοποιείται διεθνώς με δημοφιλή ημερήσια newsletters για τα μυστικά της ζωής στην πόλη και με παρουσία πλέον σε 21 χώρες. Διαθέτει 1,5 εκατ. συνδρομητές οι οποίοι, στη μεγάλη πλειονότητά τους, είναι ευκατάστατοι, διαθέτουν ανώτατη μόρφωση, ανήκουν στο ηλικιακό κοινό των 25-44, καθορίζουν τις τάσεις και είναι μονίμως συνδεδεμένοι. Η ελληνική κοινότητα του Daily Secret διαθέτει περισσότερα από 280.000 μέλη.

Αναφερόμενος στη νέα διεθνή συνεργασία της ThinkDigital, ο Άλεξ Καραγεώργης, Managing Director της εταιρείας, δήλωσε: «Το Daily Secret είναι ένα διαφημιστικό προϊόν, το οποίο προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες στα brands για δημιουργική προσέγγιση του κοινού τους σε ένα premium περιβάλλον. Η εντυπωσιακή δυναμική αυτού του μέσου πολύ σύντομα θα πάψει να είναι μυστικό».

Aπό την πλευρά του, ο Νικόλαος Ιωσήφ Κακαβούλης, Διευθύνων Σύμβουλος του Daily Secret, πρόσθεσε: «Το Daily Secret είναι το αποτελεσματικότερο μέσο για να έρθει ένα brand σε επαφή με το πιο δυναμικό και εξελιγμένο καταναλωτικό κοινό. Με τη ThinkDigital, θα αποδείξουμε τη δυναμική μας και σε άλλες αγορές, επαναλαμβάνοντας το επιτυχημένο μας μοντέλο στην Ελλάδα».