Ενισχυμένες Mobile διαφημιστικές λύσεις σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία και Ουγγαρία
Την αποκλειστική συνεργασία τους ανακοίνωσαν η ThinkDigital και η InMobi, για την παροχή λύσεων mobile ads σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία και Ουγγαρία.

Η InMobi είναι πρωτοπόρος εταιρεία mobile advertising παγκοσμίως, με δίκτυο που ξεπερνά τους 1,5 δις μοναδικούς mobile χρήστες και συνεργασία με περισσότερα από 32.000 mobile apps. Με όραμα «να επανεφεύρει τη διαφήμιση», η InMobi εξασφαλίζει rich media διαφημιστικές λύσεις για τα μεγαλύτερα brands και παρέχει όπως επισημαίνει την πλέον native και εξατομικευμένη εμπειρία στους mobile χρήστες. Ο ιδρυτής του ThinkDigital Group Οδυσσέας Ντότσικας, δήλωσε σχετικά: «Οι δυνατότητες της InMobi επιτρέπουν στα brands στοχευμένες λύσεις στις συσκευές που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία για τους καταναλωτές σήμερα. H αποκλειστική συνεργασία με την InMobi μας δίνει τη δυνατότητα να πετύχουμε τους στόχους των brands και να επηρεάσουμε την αντίληψη και συμπεριφορά των καταναλωτών σε ένα brand safe, mobile περιβάλλον»
 
Ο Amine Melouk, Αντιπρόεδρος της InMobi για την Ευρώπη, ανέφερε: «Η αποκλειστική συνεργασία μας με την ThinkDigital δημιουργεί έναν πολύτιμο σύμμαχο με βαθιά εμπειρία και κατανόηση της digital αγοράς καθώς και μοναδική τεχνογνωσία. Η συνεργασία αφορά σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιείται η ThinkDigital, κάτω από μία κοινή στρατηγική, με επίκεντρο τον mobile χρήστη και τις δημιουργικές, video & rich media λύσεις. Πλέον, τα brands θα έχουν πρόσβαση στις καινοτόμες διαφημιστικές λύσεις που προσφέρουμε, ώστε να αντιμετωπίσουν όλες τις μάρκετινγκ προκλήσεις της cross-device εποχής μας».
Οι διαφημιστικές λύσεις της inMobi διατίθεται σε Ελλάδα και Κύπρο από τον Εμπορικό Συνεργάτη της ThinkDigital, τον όμιλο των Αττικών Εκδόσεων.