Αποκλειστική συνέντευξη του Διευθύνοντος Συμβούλου της Globaltraining φιλοξενεί το τεύχος Σεπτεμβρίου του FinancePro που κυκλοφορεί. Ο Οδυσσέας Χριστοδούλου μιλά για τον τρόπο με τον οποίο οι επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα μπορούν να προετοιμαστούν κατάλληλα για οποιεσδήποτε νέες προκλήσεις.

Στην ύλη του τεύχους ξεχωρίζει επίσης η συνέντευξη του Νικόλαου Κουλοχέρη, Γενικού Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής, ο οποίος δηλώνει πως η βιώσιμη ανάπτυξη και η πράσινη οικονομική μετάβαση βρίσκεται στο επίκεντρο της πολιτικής της κυβέρνησης, αναφέρεται επίσης εκτενώς σε συγκεκριμένες πολιτικές που έχουν εκπονηθεί προς αυτή την κατεύθυνση.

Παράλληλα, η Γιούλη Καλογήρου, Finance Director, LeasePlan Hellas, εξηγεί πώς ο συνδυασμός τεχνολογικών και αναλυτικών – στρατηγικών δεξιοτήτων χαρακτηρίζουν το ιδανικό στέλεχος μιας σύγχρονης οικονομικής διεύθυνσης.

Φιλοξενεί επίσης συνέντευξη του Hafiz Roslan, Group CFO, FLS, ο οποίος αναλύει πώς η χρηματοοικονομική στρατηγική πρέπει να είναι ισχυρή, καλύπτοντας τις διάφορες πτυχές του ESG. Το τεύχος Σεπτεμβρίου του FinancePro παρουσιάζει επίσης επίκαιρα αφιερώματα στις Boutique συμβουλευτικές, το Food Retail και το Finance & Accounting Automation, καθώς και πλούσιο ρεπορτάζ για όλες τις εξελίξεις στην ελληνική οικονομία.