Σε αλλαγή ηγεσίας προχωρά η Weber Shandwick Collective. Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της Interpublic Group, η Gail Heimann, Global CEO της The Weber Shandwick Collective (TWSC), θα αποσυρθεί μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες στην εταιρεία.

Η Susan Howe, η οποία επί του παρόντος εκτελεί χρέη Προέδρου της εταιρείας, θα διαδεχθεί τη Heimann στη θέση της CEO. Η μετάβαση στην ηγεσία θα πραγματοποιηθεί τους επόμενους τέσσερις μήνες. Σημειώνεται πως η Heimann έγινε CEO της TWSC πριν από πέντε χρόνια, αφού κατείχε προηγουμένως, διάφορούς ρόλους στην εταιρεία.

Υπό την ηγεσία της, η TWSC έχει αναγνωριστεί για την αριστεία της, λαμβάνοντας πολυάριθμες διακρίσεις κύρους, μεταξύ των οποίων η βράβευσή της ως Agency of the Year από το PR Week και το PRovoke.

«Η ηγεσία της Gail ήταν ουσιαστική για την καθιέρωση της Weber Shandwick ως την πρώτη επιλογή για τα στελέχη και τα εμπορικά σήματα που αναζητούν στρατηγική καθοδήγηση σε μια σειρά από θέματα επικοινωνίας», σημείωσε ο Philippe Krakowsky, Διευθύνων Σύμβουλος της IPG.