Τη νέα καμπάνια της για τις Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες K+ παρουσιάζει η Κωτσόβολος. Η καμπάνια, με την υπογραφή της Tribe, αντλεί έμπνευση από το EKO Αcropolis Rally 2022, το οποίο στηρίζει ως επίσημος χορηγός, για 2η χρονιά, όπου «η ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη αποτελεί προϋπόθεση για τη μοναδική εμπειρία θεάματος που προσφέρει». Στο πλαίσιο αυτό, προχωρά σε μια σειρά ενεργειών, όπως παρουσία στο ΕΚΟ Super Special Stage στο ΟΑΚΑ στις 8 Σεπτεμβρίου και στο Service Park στη Λαμία στις 9-11 Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα, όσοι επισκεφθούν τα περίπτερά της, στο ειδικά διαμορφωμένο Service Point, θα λάβουν από την Κ+ team υπηρεσίες επισκευής και αναβάθμισης για smartphone και tablet. Επίσης, οι παρόντες μπορούν να συμμετάσχουν στο Photo Contest by Canon, μπαίνοντας σε κλήρωση για μία φωτογραφική μηχανή Mirrorless Canon EOS R10 και να αποκτήσουν μία μεμβράνη ενισχυμένης προστασίας για το κινητό τους τηλέφωνο, με δωρεάν τοποθέτηση.

Επίσης, στο Service Park της Λαμίας θα μπορέσουν να πάρουν μέρος στο Car Service Challenge με έπαθλο ένα κλιματιστικό Toyotomi ErAI. Τέλος, με την ανάδειξη του καλύτερου οδηγού στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022, θα αναζητηθεί και ο καλύτερος οδηγός στην online version της διοργάνωσης στον παγκόσμιο τελικό WRC Esports, AR22 Esports presented by Kotsovolos, στις 8 Σεπτεμβρίου, του οποίου η Κωτσόβολος είναι για άλλη μια χρονιά επίσημος χορηγός.