Την Τρίτη, 22 Νοεμβρίου, στο Delta Restaurant του ΚΠΙΣΝ, η Purple Εvents σχεδίασε και υλοποίησε μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις που έχει διοργανώσει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Θεόνη στα 10 χρόνια λειτουργίας του, για τον εορτασμό της κατάκτησης περισσότερων από 60 διεθνών βραβείων ποιότητας και γεύσης.

Με σκηνογραφία εμπνευσμένη από το «καθρέφτισμα» και το sustainable approach του Delta Restaurant, οι καλεσμένοι, από τον χώρο της δημοσιογραφίας και της πολιτικής, βίωσαν μια ιδιαίτερη εμπειρία, «ταξιδεύοντας» στη φύση της Πηγής Γκούρα, από όπου και αναβλύζει το Θεόνη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, απονεμήθηκαν 7 νέες διακρίσεις που απέσπασε το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Θεόνη από εκπροσώπους της Japan Aqua Sommelier Association και από τον διεθνή Water Sommelier και ιδρυτή της FineWaters, Michael Mascha, ενώ παρουσιάστηκαν τα νέα επενδυτικά βήματα της εταιρείας για το μέλλον, που αφορούν τον τομέα της παραγωγής και της βιωσιμότητας. Σημειώνεται ότι η Purple ανήκει στο εταιρικό σχήμα White ad & Purple Εvents, το οποίο προσφέρει υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της επικοινωνίας.