Τη θέση Προέδρου της 72andSunny Amsterdam αναλαμβάνει ο Simon Usifo, από τις αρχές του 2022, με κύρια καθήκοντα «την υγεία και ανάπτυξη των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του creative agency», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά. Προέρχεται από την Ogilvy Germany, όπου διετέλεσε Chief Client Officer και Regional Business Lead για την Coca-Cola EMEA, ενώ, προηγουμένως, υπήρξε Director of Digital Strategy στην Ogilvy Shanghai, με συμβουλευτικό ρόλο σε brands όπως τα Sprite, Chanel και Unilever.

«Η 72andSunny Amsterdam είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά creative agencies στον κόσμο με εξαιρετικά ταλέντα και δημιουργική δουλειά, η οποία ασκεί πραγματική επιρροή. Είμαι βαθιά εντυπωσιασμένος τόσο από την κουλτούρα, όσο και από την ηγετική ομάδα, την οποία έχω προλάβει να γνωρίσω έως σήμερα», δήλωσε ο Simon Usifo.

Η 72andSunny Amsterdam διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της πελάτες, όπως οι Google και Coca Cola, ενώ απέκτησε, μετά από διαγωνισμούς, τις Under Armour, Fitbit και YouTube. Την ηγετική ομάδα της συμπληρώνουν οι Ben Armistead, Executive Strategy Officer, Laura Visco, Executive Creative Director, και Stephanie Oakley, Director of Production.
(Πηγή: Campaign)