Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Μαΐου στο Πανελλήνιο Athens Experience Car Services με μεγάλη προσέλευση δημοσιογράφων και καλεσμένων, έγιναν τα εγκαίνια του ιστορικού αυτού σταθμού αυτοκινήτων στην περιοχή του Μεταξουργείου.

Ο σταθμός «Πανελλήνιο» που κλείνει φέτος 61 χρόνια ζωής, επιστρέφει στην αρχική του μορφή όπως ακριβώς ήταν τότε και επανασυστήνεται στο κοινό ως Πανελλήνιο Athens Experience Car Services. Στην εκδήλωση που ξεκίνησε το πρωί με δημοσιογραφική παρουσίαση, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των media από τον κλάδο του αυτοκινήτου και του lifestyle, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία του σταθμού από το ξεκίνημά του μέχρι και σήμερα.

Την παρουσίαση και ξενάγηση έκανε ο Νικόδημος Βουδούρης, επικεφαλής της ομάδας της Πλαταιών ΑΕ που ανέλαβε την ανακατασκευή και επαναλειτουργία του σταθμού. Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο οδηγός αγώνων και συλλέκτης αυτοκινήτων, Αντώνης Τζεν. Vintage αυτοκίνητα και στοιχεία στη διακόσμηση που έδιναν άρωμα παλιάς Αθήνας, με γεράνια, βασιλικούς, μπαλόνια και έπιπλα φερ φορζέ «έντυσαν» τον χώρο του γκαράζ. Την εκδήλωση διοργάνωσε η αία relate.