Η Amuse Concept Events, στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Make-A-Wish (Κάνε-Μία-Ευχή Ελλάδος), ανέλαβε την παραγωγή του Ετήσιου Δείπνου του Οργανισμού, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 3 Ιουνίου στη στοά City Link, ενώ της απονεμήθηκε Χάλκινο Αστέρι για την προσφορά της, το οποίο παρέλαβε ο Βασίλης Μεντζελόπουλος, Managing Partner της Amuse Concept Events.

Η Amuse διαμόρφωσε ειδικά τον χώρο, δημιουργώντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα για τους 480 παρευρισκόμενους, αναδεικνύοντας τη λάμψη και τη δύναμη των ευχών και των πρωταγωνιστών της βραδιάς. Η Μαρία Μπεκατώρου ανέλαβε την παρουσίαση της εκδήλωσης, ενώ η Έλενα Παπαρίζου απογείωσε τη βραδιά με τη μουσική της εμφάνιση επί σκηνής.

Την παράσταση έκλεψε μια ξεχωριστή «παρέλαση» ηρώων και αστέρων, υπό την αφήγηση της Μαρίας Μπεκατώρου και του Βασίλη Μεντζελόπουλου, η οποία ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους στον κόσμο των ευχών. Από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της βραδιάς ήταν η εμφάνιση επί σκηνής ενός παιδιού ευχής, συνοδευόμενο από τον ηθοποιό Γιώργο Χρανιώτη και τη Γεωργία Αβασκαντήρα, οι οποίοι είχαν συμβάλλει στην πραγματοποίηση της ευχής της πριν από έναν χρόνο.