Ανέλαβε σχεδιασμό και παραγωγή

Η Amuse Concept Events ανέλαβε τον σχεδιασμό και την παραγωγή της επετειακής εκδήλωσης για τα 80 χρόνια της ΑΒ Βασιλόπουλος. Η ομάδα της Amuse δημιούργησε μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, η οποία μετέφερε τους καλεσμένους της εκδήλωσης σε μια γιορτή στη μέση ενός δάσους. Πρωταγωνιστής των ειδικών σκηνικών ήταν ένα ξεχωριστό σπίτι που κατασκευάστηκε επί σκηνής, και το οποίο αναπαριστούσε τη θέση που έχει κερδίσει η ΑΒ σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν οι καλεσμένοι, προμηθευτές, στελέχη και συνεργάτες, να νιώσουν μέλη μιας μεγάλης οικογένειας που γιορτάζει μαζί. Ένα μεγάλο τραπέζι γεμάτο με παραδοσιακά, ελληνικά προϊόντα, φτιαγμένα από τους μικρούς Έλληνες Παραγωγούς της ΑΒ, ήταν τοποθετημένο κατά μήκος του χώρου.

Παράλληλα, ειδικά θεατρικά δρώμενα, δημιουργημένα από την Amuse, συνέβαλαν στον εμπλουτισμό του περιεχομένου της εκδήλωσης, και έδωσαν έμφαση στους νέους στόχους της ΑΒ, γύρω από την εξέλιξη του προγράμματος πιστότητας, τα νέα concepts και τις νέες τεχνολογικές εφαρμογές που φέρνει στα καταστήματά της, καθώς και τη δέσμευσή της για τον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων και τη μείωση του πλαστικού. Η βραδιά έκλεισε
με live performance από τους Gadjo Dilo.