Η Α3 σχεδίασε τη στρατηγική και το δημιουργικό για τη νέα καμπάνια της Κοινωνία της Πληροφορίας (ΚτΠ MΑΕ), τον επιτελικό βραχίονα υποστήριξης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, για την υλοποίηση των μεγάλων έργων Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στον δημόσιο τομέα.

Ο στόχος της καμπάνιας ήταν να παρουσιάσει τη νέα εποχή στην οποία βάζει την καθημερινότητά μας η ΚτΠ μέσα από μια πληθώρα δράσεων και τον ρόλο που παίζει ως ο συνδετικός κρίκος που ενώνει όλους μας.

Στην καμπάνια, πρωταγωνιστές γίνονται άνθρωποι από διαφορετικές γωνιές της Ελλάδας και με διαφορετικές καθημερινές ανάγκες, όπως η γιαγιά που μαγειρεύει στο χωριό, η μαθήτρια που διαβάζει στο νησί, ο καλλιτέχνης που θυσιάζει τα πάντα, ο εργαζόμενος που σέβεται τον πολίτη.

Γιατί αυτοί οι άνθρωποι αποτέλεσαν την έμπνευση για την ΚτΠ. Η καμπάνια με τίτλο «Έμπνευση» συνοδεύεται από το slogan «Η Ελλάδα προχωράει στη νέα εποχή» και το #TransformingGReece. Την παραγωγή του σποτ έκανε η Α3 με σκηνοθέτη τον Νικόλα Δημητρόπουλο, Δ/ντη Φωτογραφίας τον Γιώργο Ραχματούλιν, παραγωγό τον Αχιλλέα Βιλλιώτη και voice over του Σολ Σαλτιέλ.