Η Yard ανέλαβε το Event Design & Production της τελετής απονομής των 15ων Βραβείων Ποιότητας του «Γαστρονόμου» και της «Καθημερινής», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου.

Η εκδήλωση βράβευσε για άλλη μια χρονιά παραγωγούς ποιοτικών προϊόντων απ’ όλη την Ελλάδα και πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα στην εμβληματική Αγορά Μοδιάνο, η οποία παρέμενε κλειστή για χρόνια λόγω ανακαίνισης και άνοιξε τις πόρτες της ειδικά για τον Γαστρονόμο.

Επρόκειτο για την πρώτη μεγάλη εκδήλωση που πραγματοποιείται στην πλήρως ανακαινισμένη Αγορά Μοδιάνο. Φέτος, με αφορμή την επέτειο 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, ο Γαστρονόμος αφιέρωσε τα Βραβεία Ποιότητας στον Μικρασιατικό ελληνισμό και τίμησε παραγωγούς και επιχειρήσεις Μικρασιατών από όλη την Ελλάδα.

Ο παρουσιαστής της απονομής, Γιώργος Καπουτζίδης, υποδέχθηκε από τη σκηνή τους καλεσμένους, ενώ ο Χασδάι Καπόν, Γενικός Διευθυντής του ομίλου Φάις που ανέλαβε την αποκατάσταση του μνημείου και διαχειρίζεται τη λειτουργία της αγοράς, καλωσόρισε το κοινό στη νέα εποχή της Αγοράς Μοδιάνο.