Η Warply ανέλαβε για λογαριασμό της ΕΚΟ τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του διαγωνισμού «ΕΚΟ Racing 100» που λανσαρίστηκε αρχές Απριλίου και ολοκληρώνεται στις 9 Ιουνίου, ενώ μετράει ήδη δεκάδες χιλιάδες συμμετοχές, μέσω του EKO app και του website του διαγωνισμού www.ekoracing100.gr.

Ο omnichannel διαγωνισμός, με στόχο την προώθηση της βενζίνης 100 οκτανίων ΕΚΟ Racing 100, καλεί τους χρήστες να ανεβάσουν την φωτογραφία της απόδειξής τους από αγορά καυσίμου EKO Racing 100 και να λάβουν αυτόματα flags (πόντους επιβράβευσης), που εξαργυρώνουν σε συμμετοχές για δώρα της επιλογής τους, με μεγάλο έπαθλο μια μοτοσυκλέτα Ducati Panigale V4.

Ο μηχανισμός πιστότητας αποδείξεων που δημιούργησε η Warply μπορεί μέσω ΑΙ και αναγνωρίζει αυτόματα τουλάχιστον 30 διαφορετικές δομές αποδείξεων και ταμειακών συστημάτων και αφού αναγνωριστεί ότι η απόδειξη πληροί τα κριτήρια εγκυρότητας, αποδίδονται στον χρήστη flags, αντίστοιχα με το ποσό της αγοράς. Οι χρήστες που ανεβάζουν απόδειξης μέσω του ΕΚΟ app, κερδίζουν τριπλάσιες συμμετοχές στον διαγωνισμό και επιβραβεύονται για logins και Facebook Shares.