Για μια φορά ακόμη, το Skip έδωσε την έμπνευση στη Solid Havas να δημιουργήσει ένα νέο concept κοινωνικής υπευθυνότητας με τίτλο «Κοινωνική Ντουλάπα Skip», με στόχο να εκφράσει έμπρακτα το νέο purpose της μάρκας, που βάζει την προστασία του περιβάλλοντος στο επίκεντρο.

Η Κοινωνική Ντουλάπα Skip δίνει στα ρούχα που δεν φοράμε πια μια δεύτερη ευκαιρία να ξαναφορεθούν ή να ανακυκλωθούν, ώστε να μην καταλήγουν στις χωματερές, συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια για τη βιωσιμότητα του πλανήτη.

Για την υλοποίηση του προγράμματος, το Skip συνεργάζεται με την μη κερδοσκοπική οργάνωση Fabric Republic. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας, η Solid Havas σχεδίασε την εταιρική ταυτότητα και το πρωτότυπο φορμάτ της Κοινωνικής Ντουλάπας σε σχήμα T-shirt, ενώ τη φιλοτέχνηση υλοποίησαν γνωστοί street artists. Οι κοινωνικές Ντουλάπες Skip θα τοποθετηθούν μέσα στο επόμενο διάστημα σε σημεία της Αττικής.

Η παρουσίαση της πρωτοβουλίας πραγματοποιήθηκε στο 48 Urban Garden, σε ένα media event, μέσω του οποίου συγκεντρώθηκαν τα πρώτα ρούχα για την Κοινωνική Ντουλάπα Skip.