Με μια νέα καμπάνια, με βάση το χιούμορ και με την επιμέλεια της Solid Havas, η Παλίρροια λανσάρει τα νέα χειροποίητα ντολμαδάκια ψυγείου.

Με κεντρικό μήνυμα «Όπως της γιαγιάς μας».

Με μια νέα καμπάνια, με βάση το χιούμορ και με την επιμέλεια της Solid Havas, η Παλίρροια λανσάρει τα νέα χειροποίητα ντολμαδάκια ψυγείου. Τα «Σπιτικά» είναι η νέα σειρά ψυγείου της Παλίρροια η οποία περιλαμβάνει ελληνικές συνταγές, «μαγειρεμένες όπως τις μαγειρεύει η γιαγιά μας». Με κεντρικό μήνυμα «Όπως της γιαγιάς μας», η Παλίρροια εξηγεί με χιούμορ, ότι χάρη στα Σπιτικά καλομαγειρεμένα φαγητά της, όλες οι γιαγιάδες μπορούν τώρα πια να ζήσουν κι αυτές το όνειρό τους, όπως για παράδειγμα να ταξιδέψουν μέχρι και στη μακρινή Μαδαγασκάρη.

«Χαλάλι τους, αφού υπάρχει η Παλίρροια!» Αυτή είναι η βασική ιδέα της επικοινωνίας που, αυτήν την περίοδο, εστιάζει στα χειροποίητα ντολμαδάκια Παλίρροια. Παράλληλα, στον αέρα βρίσκεται και η διαφήμιση για τη βασική σειρά ετοίμων γευμάτων σε κονσέρβες και Πιατάκια Παλίρροια με μήνυμα «Παλίρροια, δίνει γεύση στη Σαρακοστή». Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στα νέα πιατάκια μερίδας 200g που κυκλοφόρησαν με 3 συνταγές τον Ιανουάριο και διατίθενται στα ράφια των σούπερ μάρκετ.