Για τη συλλογή Spring/Summer 2020.

Η Bodytalk ανέθεσε στην creative ομάδα της Sleed τη δημιουργία και παραγωγή της καμπάνιας για τη συλλογή Spring/Summer 2020. Η αρχική ιδέα του concept ήταν λίγο διαφορετική, αλλά σύντομα προσαρμόστηκε στην ιδιαιτερότητα της εποχής. Βασική ιδέα της καμπάνιας ήταν να βγει ένα φρέσκο video που θα δώσει ώθηση για την post-covid ζωή μας, με ένα inspirational μήνυμα.

Πρωταγωνιστές είναι μια χορεύτρια και ένας boxer, οι οποίοι στην αρχή του video, βρίσκονται σε ξεχωριστούς χώρους και προπονούνται μέσα σε ένα dark σκηνικό, ενώ τους «πολιορκούν» διάφορα μηνύματα. Τα μηνύματα αβεβαιότητας και φόβου, σιγά σιγά μετατρέπονται σε μηνύματα στήριξης και αισιοδοξίας, κλείνοντας με μια σκηνή που προωθεί την ενότητα στα νέα challenges.

«Τα μηνύματα έχουν δημιουργηθεί με το rationale του ότι παρακολουθούμε, ή είμαστε μέρος ενός group chat με όλους τους Έλληνες. Εκεί, οι αντιδράσεις, οι προβλέψεις, οι παρατηρήσεις αλλά και τελικώς τα μηνύματα εμψύχωσης, είναι όλα “ανοιχτά μεταξύ μας”. Όλοι μαζί βιώσαμε τη κατάσταση, όλοι μαζί γίναμε η νέα αλλαγή», δήλωσε ο Κλεάνθης Ρουμελιώτης, Creative Director της Sleed. Η Sleed εκτός από την παραγωγή του video, έχει αναλάβει επίσης τη συνολική προώθηση της καμπάνιας, μέσω Facebook, Instagram, YouTube, GDN και Pinterest.