Με ένα διαδραστικό και συνεχώς εξελισσόμενο conceptual virtual stage

Για πρώτη φορά, το ετήσιο εσωτερικό συνέδριο Kick-Off Meeting της Coca-Cola Τρία Έψιλον διεξήχθη φέτος διαδικτυακά, στις 4 και 5 Μαρτίου, σε παραγωγή της Reason To. Το συγκεκριμένο virtual event εισήγαγε για πρώτη φορά, όπως επισημαίνει η εταιρεία, την εξής καινοτομία: το κεντρικό, διαδραστικό και συνεχώς εξελισσόμενο conceptual virtual stage εμπλουτισμένο με 3d animations, εμπνευσμένο από το κεντρικό μήνυμα του συνεδρίου «Νέα Εποχή.

Εξελισσόμαστε & Κερδίζουμε», που σχεδίασε η δημιουργική ομάδα της Reason To. Επρόκειτο για ένα εικονικό και μεταβαλλόμενο με βάση τη ροή του συνεδρίου ψηφιακό storytelling, με πάνω από 20 διαφορετικά virtual stage adaptations-εικονικούς κόσμους με στόχο την ολοκληρωμένη ανάδειξη όλων των brands της Coca-Cola Τρία Έψιλον. Το 2021 Virtual Kick-off περιελάμβανε ένα ευρύ συνεδριακό πρόγραμμα παρουσιάσεων, ομιλιών, απομακρυσμένων συνδέσεων, συζητήσεων, βίντεο και εταιρικών βραβεύσεων, με κεντρικό παρουσιαστή τον Γιώργο Καπουτζίδη και inspirational speaker τον Προπονητή και μέλος του αμερικανικού Hall Of Fame, Rick Pitino.

Περιελάμβανε επίσης διαδραστικές εφαρμογές, παιχνίδια, ψυχαγωγικά happenings, δώρα και stand-up comedy. Αποκλειστικά για τις ανάγκες του συνεδρίου, η Reason To σχεδίασε επίσης ένα tailor-made ψηφιακό περιβάλλον, ένα ψηφιακό venue φιλοξενίας της εκδήλωσης, εικονικής περιήγησης και ψυχαγωγίας των συνέδρων και επισκεπτών, εμπνευσμένο από τον κόσμο της Coca-Cola Τρία Έψιλον.