Το portfolio των διεθνών της συνεργασιών διευρύνει η Generation Y, με το λανσάρισμα ενός νέου έργου στην αγορά της Αλβανίας. Η συνεργασία αυτή περιλαμβάνει τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου B2C ηλεκτρονικού καταστήματος για την Balkan Sport, έναν από τους κορυφαίους retailers αθλητικών προϊόντων στην αλβανική αγορά.

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα υποστηρίζεται από την custom πλατφόρμα ecommerce της Generation Y, την Generation Next. Στόχος της Generation Y σε αυτό το έργο ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμας online παρουσίας για την Balkan Sport, ενισχύοντας τις δυνατότητές της στο ηλεκτρονικό εμπόριο και ενσωματώνοντας προηγμένα εργαλεία ΑΙ για την εξατομίκευση της εμπειρίας αγορών για τους επισκέπτες του καταστήματος.

«Στρατηγικός μας στόχος είναι να φέρνουμε την τεχνογνωσία μας στις λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου σε νέες αγορές. Ταυτόχρονα, επιθυμούμε να συμβάλλουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη της Balkan Sport, μέσα από τη μετατροπή της σε ψηφιακό ηγέτη στον κλάδο της πώλησης επώνυμων αθλητικών ειδών», δήλωσε η CEO της Generation Y, Εύη Μπουκώρου-Γεωργούδα.