Σε συνεργασία με την ομάδα marketing Metaxa

Ο Σαλαμινομάχος, έμβλημα της ποτοποιίας Metaxa από το 1888 και σφραγίδα της ιστορίας και αυθεντικότητας του ποτού, δεσπόζει στις νέες ετικέτες μαζί με τις εικόνες των μεταλλίων από τις διακρίσεις που έχει κερδίσει το Metaxa στη μακρόχρονη πορεία του.
Η νέα φιάλη του Metaxa 5* εμφανίζεται με ελαφρώς διαφοροποιημένο σχήμα που παραπέμπει με σύγχρονο τρόπο στην ελληνικότητα του προϊόντος, διατηρώντας τον αυθεντικό της χαρακτήρα.

Η χαρακτηριστική φιάλη – αμφορέας του Metaxa 7* που σχεδιάστηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’60 από τον Γιάννη Τσεκλένη, εξελίσσεται αποκτώντας πιο μοντέρνα, αφαιρετική και εκλεπτυσμένη φόρμα. Ο χρωματικός κώδικας όλης της εικόνας παραπέμπει απευθείας στα χρώματα της Ελλάδας, ενώ οι αριθμοί 3,5 και 7, πλαισιωμένοι από τα χαρακτηριστικά αστέρια, υποδηλώνουν την παλαιότητα των οινικών αποσταγμάτων που περιέχει κάθε Metaxa.

O επανασχεδιασμός της οικογένειας Metaxa πραγματοποιήθηκε από τη The Brand Union Παρισιού σε συνεργασία με την ομάδα marketing του Metaxa. Τα προϊόντα διανέμονται στην Ελλάδα από τη Β.Σ. Καρούλιας.