Τη νέα 360º καμπάνια της Novibet, με τίτλο «Play in the new era», δημιούργησε η 4 Wise Monkeys για τέσσερις χώρες της Λατινικής Αμερικής, -Βραζιλία, Μεξικό, Χιλή και Εκουαδόρ.

Η επέκταση της εταιρείας στις αγορές της Λ. Αμερικής απαιτούσε, σύμφωνα με το agency, ένα εξίσου δυναμικό concept διεθνών προδιαγραφών που να προσκαλεί τους φιλάθλους και τους παίκτες στοιχήματος των χωρών αυτών να «παίξουν στη νέα εποχή», μέσω της online εμπειρίας της Novibet.

Το τηλεοπτικό σποτ, στο οποίο συμμετέχει ο Χιλιανός ποδοσφαιριστής και global brand ambassador της Novibet, Arturo Vidal, είναι αφιερωμένο στο «νέο», εμπνευσμένο από όλα όσα περιμένουν οι φίλαθλοι με την έλευση κάθε καινούργιας αθλητικής σεζόν: τον νέο προπονητή, τη νέα μεταγραφή, τη νέα φανέλα, το νέο γήπεδο, το νέο ταλέντο και τις νέες εμπειρίες.

Στο σποτ παρουσιάζονται και οι νέες συνεργασίες της Novibet -η χορηγία της Fortaleza FC Βραζιλίας, της Huachipato FC και της Club Deportivo Magallanes Χιλής, καθώς και της C.S. Emelec Εκουαδόρ. Την παραγωγή ανέλαβε η Parasol σε συνεργασία με την Oriental Films και σκηνοθέτη τον Charly Gutierrez, ενώ την επιμέλεια του ήχου και το τραγούδι «υπογράφει» η Rabbeats.