Το TV & Video Conference επιστρέφει διαδικτυακά την ερχόμενη Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, με κεντρικό θεματικό άξονα τη σύγκλιση της τηλεοπτικής και digital video αγοράς. Έξι διεθνείς ομιλητές θα παρουσιάσουν τάσεις και εξελίξεις, ενώ διακεκριμένα στελέχη της ελληνικής αγοράς θα μεταφέρουν στο κοινό την εγχώρια εικόνα.

Ο Daniel Knapp, Chief Economist του IAB Europe, θα παρουσιάσει τις τελευταίες τάσεις και διαφαινόμενες εξελίξεις, ενώ η Toni Petra, Executive Vice President Product & Operations, International business, της The Nielsen Company θα μιλήσει για την επερχόμενη νέα γενιά μετρήσεων.

Το Buy-side θα καλύψουν η Barbara Sala, European Strategic Connections Director, The Coca-Cola Company και ο Mark Murray Jones, Chief Strategy Officer στην OMD ΕΜΕΑ. Το Sell-side θα εκπροσωπηθεί από τους Michael Sandbichler, Senior Vice-President Platforms & Reach του Seven.One Entertainment Group, και Francesco Barbarani, Director for Digital, Radio & Cinema της RAI Pubblicita.

Από ελληνικής πλευράς θα μιλήσουν στο συνέδριο οι Κατερίνα Μίτσελλ, Advertising Operations Director της Phaistos Networks, και Γαληνός Γιαγλής, Country Manager της Teads.
Tέλος, σε συζήτηση πάνελ θα συμμετάσχουν οι: Νίκος Σύμπουρας (CEO, Tempo OMD Hellas), Γιάννης Σφακιανάκης, (Εμπορικός Διευθυντής TV & Media, όμιλος εταιρειών Σκάι) και Αμαλία Κοντογιάννη (Media & Digital Manager, Αθηναϊκή Ζυθοποιία). Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του ΙΑΒ Hellas και του ΣΔΕ.