Η ΙΔΕΑ Η Another Circus ανέλαβε τη δημιουργική ανάπτυξη της νέας CSR πρωτοβουλίας της Stoiximan, της ομάδας «Wheels of Change», η οποία δίνει την ευκαιρία σε άτομα με αναπηρία να συμμετέχουν στον αγώνα του Μαραθωνίου της Αθήνας και σε άλλα δρομικά events, μαζί με εθελοντές-συνοδούς.

Για τη δημιουργία της ομάδας, η Stoiximan συνεργάστηκε με την ΑΜΚΕ «Τρέξε Μαζί μου» και θα παρέχει ειδικά κατασκευασμένα αμαξίδια στους συμμετέχοντες, καθώς και δωρεάν προπονήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας τους. Έτσι, η δημιουργική ιδέα της Another Circus βασίστηκε στο νέο όχημα του αγώνα, δημιουργώντας μια ταινία, η οποία, στο πρώτο της μέρος, μοιάζει σαν να παρουσιάζει ένα πολυτελές αυτοκίνητο.

Τα κοντινά πλάνα και οι γυαλιστερές επιφάνειες όμως συνοδεύονται από συναισθηματικά φορτισμένα supers, που παίρνουν τη θέση των συνηθισμένων χαρακτηριστικών του «αυτοκινήτου». Τελικά αποκαλύπτεται ότι πρόκειται για το αμαξίδιο του Μαραθωνίου, «το οποίο έρχεται να φέρει την αλλαγή». Η καμπάνια θα «τρέξει» σε ραδιόφωνο, τηλεόραση, print (interviews & print ads) και digital (native & banners), μέχρι και τη 2η εβδομάδα Σεπτεμβρίου. Την παραγωγή του τηλεοπτικού σποτ ανέλαβε η Ribeye Production.