Η καλή είδηση για την αγορά μου, που θα ήθελα να δω πρωτοσέλιδο στο DailyFax θα ήταν…  Ότι οι ελληνικές εταιρείες παραγωγής σάρωσαν τα Λιοντάρια στις Cannes!!! Μια τέτοια είδηση δεν θα ήταν σημαντική μόνο για τις εταιρείες παραγωγής, αλλά και για τις διαφημιστικές που έγραψαν τις καμπάνιες, για τους διαφημιζομένους που τις ενέκριναν, για τα στελέχη παραγωγής που ξεπέρασαν τα όρια για να πέτυχουν το καλύτερο, όπως και για τους ανταγωνιστές, οι οποίοι θα έχουν να ξεπεράσουν τον «πήχη», παράγοντας ακόμα καλυτέρα έργα επικοινωνίας.

Τα τελευταία 25 χρόνια, η σημαντικότερη εξέλιξη για την αγορά μου ήταν… Η ένταξη της ψηφιακής τεχνολογίας στην παραγωγή των οπτικοακουστικών έργων. Στην επικοινωνία «Idea Is The King», αλλά όλοι εμείς οι στρατιώτες που «πολεμάμε» για την Μεγάλη Ιδέα, έχουμε πλέον όπλα τα οποία μόνο να ονειρευτούμε μπορούσαμε πριν από 25 χρόνια. Και δεν είναι μόνο οι νέες δυνατότητες ψηφιακής επεξεργασίας που αποκτήσαμε, αλλά και η μείωση του κόστους των συστημάτων, τα οποία πλέον δίνουν τη δυνατότητα και σε μικρές παραγωγές να επωφεληθούν από αυτή.

Βλέποντας καθημερινά στην οθόνη μου το DailyFax σκέφτομαι ότι…Πριν από 25 χρόνια μάθαινα τα νέα της αγοράς από μια σελίδα fax. Σήμερα, 10 σελίδες pdf, δεν είναι αρκετές…

Το DailyFax για μένα είναι… Ένα μέσο για να σχεδιάσω το αύριο, κοιτάζοντας το σήμερα!