Διαχείριση 5 σελίδων στο Facebook, μετά από spec
Η Communication Effect ανέλαβε τη διαχείριση πέντε σελίδων Facebook για λογαριασμό της εταιρείας Bosch, έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές τεχνολογίας και υπηρεσιών στον κόσμο.

Η ανάθεση έγινε ύστερα από κλειστό spec και αφορά στη δημιουργία και διαχείριση της corporate σελίδας, δύο σελίδων για τα ηλεκτρικά εργαλεία για επαγγελματίες και ερασιτέχνες, της σελίδας για την τεχνολογία θέρμανσης, αλλά και τη διαχείριση της υπάρχουσας σελίδας για τη σειρά εργαλείων Dremel. Η διαχείριση περιλαμβάνει τη δημιουργία, επιμέλεια και ανάρτηση περιεχομένου σύμφωνα με τη στρατηγική του κάθε business unit, καθώς και τη διαχείριση σχολίων και μηνυμάτων.

Επίσης, η Communication Effect έχει αναλάβει την προώθησή τους μέσα από ένα ολοκληρωμένο πλάνο διαφημίσεων. Η Bosch Ελλάδας λειτουργεί ως θυγατρική του Ομίλου Bosch στην Ελλάδα από το 1992, αν και η παρουσία της καταγράφεται ήδη από το 1913. Δραστηριοποιείται στους τομείς των ανταλλακτικών αυτοκινήτων, ηλεκτρικών εργαλείων, συστημάτων θέρμανσης, συστημάτων ασφαλείας, καθώς και στους βιομηχανικούς αυτοματισμούς. Στη Bosch Ελλάδας υπάγονται και οι δραστηριότητες της Κύπρου, Αλβανίας και Μάλτας. Ο Όμιλος Bosch είναι ένας από τους κορυφαίους παγκοσμίως προμηθευτές τεχνολογίας και υπηρεσιών.