Μετά από 17 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης συνεργασίας, η εταιρεία Radical Communications S.A προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας της με την εταιρεία Β.Σ Καρούλιας. Η Β.Σ. Καρούλιας είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες οίνων και αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα.

Η εταιρεία διαθέτει μια μακρά ιστορία και εμπειρία πολλών δεκαετιών στον χώρο. Μία σειρά από σημαντικές επιχειρηματικές κινήσεις της έχουν εξασφαλίσει μία σταθερή πορεία συνεχούς ανάπτυξης, που ιδιαίτερα μέσα στα τελευταία 15 χρόνια την έχουν αναδείξει σε έναν από τους ηγέτες της αγοράς μπίρας, οίνων, αλκοολούχων ποτών και πρόσφατα και ροφημάτων, χυμών και αναψυκτικών στη χώρα μας.

Η Radical Communications S.A. είναι υπεύθυνη για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση πρωτοποριακών και καινοτόμων δράσεων που στοχεύουν στη διατήρηση της αναγνωρισιμότητας και τη βελτιστοποίηση της εικόνας γνωστών και επιτυχημένων εμπορικών σημάτων στην ελληνική αγορά.

Ο κ. Τουλουπάκης, Head Director της Radical, τόνισε πως «το πιο σημαντικό για εμάς είναι να δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας με τους πελάτες που μας εμπιστεύονται. Για ακόμα μια χρονιά σφραγίζεται η στρατηγική συνεργασία της Radical και της Β.Σ Καρούλιας η οποία μετρά περισσότερα από 17 έτη».