Τα νέα μέλη του 2013 είναι οι εταιρείες Bytemobile, Entersoft, Globo Μobile (τακτικά μέλη) και ACR electronics, iKiosk, Irida labs, nmc2, Retail link και Singular Logic (συνδεδεμένοι φορείς). Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης στις 16 Μαϊου έγιναν επίσης οι εκλογές για το νέο ΔΣ, με διαδικασία ηλεκτρονικής ψηφοφορίας μέσω κινητών συσκευών.

Το Δ.Σ. επανεξελέγη, με τη συμμετοχή στελεχών και από τα νεότερα μέλη του συνδέσμου. Συγκεκριμένα, εξελέγησαν οι: Κωστής Παπαδημητρακόπουλος (Globo), Χάρης Καρώνης (Viva), Μάρκος Βερέμης (Upstream), Γιώργος Καραντώνης (Vci), Χρήστος Γεωργόπουλος (Inaccess), Βαγγέλης Αντωνιάδης (Cytech), Στράτης Απέργης (Newsphone), Κωνσταντίνος Χανιώτης (Telenavis), Γιώργος Πατσής (Obrela Securities), Δήμος Βατικιώτης (Atcom), Νίκος Κοσκινάς (Locotel).

Το απερχόμενο ΔΣ αναφέρθηκε στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του συνδέσμου και σε 4 σημεία της πορείας του ΣΕΚΕΕ μέχρι σήμερα, που είναι η συμμετοχή στο Mobile World Congress 2013 στη Βαρκελώνη, η ανάπτυξη του Hellenic Mobile Cluster, οι κοινές δράσεις υπό τον τίτλο Σynergies -που πραγματοποιούνται από κοινού με άλλες ενώσεις καινοτομικών επιχειρήσεων, όπως η παρουσία στην έκθεση CES στις ΗΠΑ, η επιχειρηματική αποστολή στη Silicon Valley, η συμμετοχή στην έκθεση CEATEC Japan κ.α.-, καθώς και η διοργάνωση workshops και ενημερωτικών συναντήσεων.