Σε συνεργασία με την Atcom

To ανανεωμένο design του site σχεδιάστηκε από την Atcom, ενώ η υλοποίηση και επιμέλεια του περιεχομένου του πραγματοποιήθηκε από την εξειδικευμένη ομάδα του Mad. Το νέο portal, εκτός από τα επίσης ανανεωμένα sites του Mad TV και του Mad Radio 106,2, φιλοξενεί πλούσιο ειδησεογραφικό και multimedia περιεχόμενο. Το portal χωρίζεται στις ενότητες Look, Play, Watch και Listen.

Στην πρώτη οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα σε καθημερινή βάση να διαβάσουν τις σημαντικότερες ειδήσεις από το χώρο της μουσικής και της showbiz, να μάθουν τα ελληνικά και διεθνή μουσικά charts, να δουν βιογραφικά και φωτογραφίες των αγαπημένων τους καλλιτεχνών, αλλά και να ενημερωθούν μέσα από την ατζέντα εκδηλώσεων και κινηματογράφου, για το τι συμβαίνει κάθε εβδομάδα στην Αθήνα. Στην ενότητα Play, μπορούν να παίξουν χιλιάδες free online games και να δοκιμάσουν τις μουσικές τους γνώσεις στα παιχνίδια ερωτήσεων του Mad, καθώς και να συζητήσουν μέσα από το chat και το forum. Στην ενότητα Watch μπορούν να παρακολουθήσουν videoclips, συνεντεύξεις καλλιτεχνών και ζωντανές εμφανίσεις, ενώ στην ενότητα Listen μπορούν να ακούσουν νέες κυκλοφορίες.

Παράλληλα, το www.mad.gr προσφέρει δωρεάν live streaming τόσο του ραδιοφωνικού, όσο και του τηλεοπτικού του προγράμματος και περιλαμβάνει πολλά microsites (καλλιτεχνών, διαγωνισμών, εκδηλώσεων κ.λ.π), τα οποία συχνά περιέχουν αποκλειστικό υλικό μόνο για τους επισκέπτες του.