Το Open ξεκινά το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν ανανεωμένο, με νέα προγράμματα και ενισχυμένη την ομάδα τόσο της ενημέρωσης όσο και της ψυχαγωγίας.

Επενδύει σε ενημέρωση και ψυχαγωγία.

Το Open ξεκινά το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν ανανεωμένο, με νέα προγράμματα και ενισχυμένη την ομάδα τόσο της ενημέρωσης όσο και της ψυχαγωγίας. Το κανάλι εμπλουτίζει το πρόγραμμά του με νέες ενημερωτικές εκπομπές, με στόχο, όπως επισημαίνει, να βρίσκεται δίπλα στους τηλεθεατές σε μια κρίσιμη εποχή κοινωνικά και πολιτικά, με ψύχραιμη, έγκυρη, έγκαιρη και ουσιαστική ενημέρωση, ενισχύοντας παράλληλα και την ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια, με ένα νέο μουσικό σόου με φιλανθρωπικό σκοπό.

Συγκεκριμένα, εμπλουτίζει την εκπομπή «Μεσημέρι #Yes» με Infotainment περιεχόμενο, ξεκινά από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου, στις 18:00 το απόγευμα, τη νέα ενημερωτική εκπομπή «Open Ελλάδα» με τους Σπύρο Χαριτάτο και Γιώργο Καραμέρο, ενώ μετακινεί και το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων στις 19:30, επίσης από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου. Παράλληλα, την Τετάρτη 18 Μαρτίου θα κάνει πρεμιέρα η νέα εβδομαδιαία εκπομπή «Εκτός» με τη Νίκη Λυμπεράκη, ενώ στις 14 Μαρτίου κάνει πρεμιέρα το Just The Two Of Us, με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.