Η ναυαρχίδα των ενημερωτικών portals της D.P.G. Digital Media μπαίνει στη νέα εποχή της με ενισχυμένο ειδησεογραφικό επιτελείο, νέες συνεργασίες, περισσότερες δυνατότητες και πιο «άγρια» προσέγγιση. Σε επίπεδο στηλών, ο Χάρης Λαζαρόπουλος φέρνει το Πολιτικό Βαρόμετρο στο προσκήνιο, ο Κώστας Χαρδαβέλλας δίνει το στίγμα της επικαιρότητας με το δικό του αιχμηρό ύφος από το προσωπικό του blog, ο Μένιος Τασιόπουλος αναλύει από το blog του τα θέματα πολιτικής, οικονομίας και διπλωματίας που απασχολούν την κοινή γνώμη, ενώ την ανανεωμένη εκδοχή του Newsbomb.gr ενισχύει ο Γιώργος Χριστοφορίδης.

Παράλληλα, το Newsbomb.gr φέρνει και νέες multimedia υπηρεσίες στους επισκέπτες του. Συγκεκριμένα, καθημερινά, στις 4 μ.μ. μεταδίδει δελτίο ειδήσεων με τα κυριότερα θέματα του 24ώρου, ενώ θα καλύπτει μεγάλα γεγονότα με απευθείας μεταδόσεις. Παράλληλα, με τη λειτουργία του web tv ανοίγει ένα νέο παράθυρο άμεσης και διαδραστικής ενημέρωσης των αναγνωστών με οπτικοακουστικό υλικό και τη δυνατότητα σχολιασμού.

Έτσι οι επισκέπτες μπορούν πλέον να σχολιάσουν κάθε άρθρο του, ενώ με ένα κλικ μπορούν να δουν και όλη την ειδησεογραφία που αφορά σε κάθε γεωγραφικό διαμέρισμα της χώρας. Το Newsbomb.gr «κυκλοφορεί» εδώ και 1 χρόνο και από την έναρξη της λειτουργίας του μέχρι σήμερα έχει 5,5 εκατ. unique visitors και 80 εκατ. pageviews, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της DPG.