Η Mediacube παρουσιάζει ξανά το Black Friday 360³, με ανανεωμένα στάδια στρατηγικής. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο marketing plan που δημιουργήθηκε ειδικά για τις επιχειρήσεις που θέλουν να αξιοποιήσουν την ευκαιρία του Black Friday, να εκμεταλλευτούν τον παλμό μιας από τις πιο καταναλωτικές μέρες του έτους και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.

Το Black Friday 360³ αποτελείται από 5 φάσεις και αξιοποιεί όλα τα digital κανάλια που τις πλαισιώνουν: «Φάση 1 -Προετοιμασία για την περίοδο των pre-Black Friday εκπτώσεων, Φάση 2 – Ξεκίνημα Εκπτώσεων, διάρκειας μέχρι την Black Friday, Φάση 3 – Η Ώρα της Αλήθειας! H Black Friday έφτασε, Φάση 4 – Cyber Monday… γιατί οι εκπτώσεις δε σταματούν εδώ, Φάση 5 – Γιορτάστε την Επιτυχία και δείτε αναλυτικά τις πωλήσεις και τα κέρδη της περιόδου».

Επιπρόσθετα, η στενή παρακολούθηση των εκάστοτε verticals με την χρήση custom εργαλείου machine learning, που έχει αναπτύξει η Mediacube ειδικά για το συγκεκριμένο προϊόν, δίνει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα και μια deep-dive ματιά στον ανταγωνισμό σε πραγματικό χρόνο.