Το Great Place to Work Hellas ανακοίνωσε την Κυριακή 8 Μαΐου τα αποτελέσματα της έρευνας Best Workplaces Hellas 2022, με τις επωνυμίες των κορυφαίων εταιρειών που διακρίνονται φέτος για το εργασιακό τους περιβάλλον.

Στην έρευνα, η οποία διεξήχθη για 20η συνεχή χρονιά στη χώρα μας με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School, The American College of Greece, διακρίνονται 25 επιχειρήσεις, οι οποίες χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους: 10 «μεγάλες» επιχειρήσεις που απασχολούν πάνω από 250 εργαζόμενους, 10 «μεσαίες» επιχειρήσεις με 50 έως 250 εργαζόμενους, 5 «μικρές» επιχειρήσεις με 20 έως 49 εργαζόμενους.

Η αξιολόγηση των εταιρειών ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο. Συνολικά, δήλωσαν συμμετοχή 50 εταιρείες από διάφορους κλάδους, οι οποίες απασχολούν περισσότερους από 30.000 εργαζόμενους. Η μεγαλύτερη εταιρεία απασχολεί πάνω από 9.880 εργαζόμενους, ενώ η μικρότερη 21. Η έρευνα η οποία διεξάγεται με ανώνυμα ερωτηματολόγια, στηρίζεται κατά κύριο λόγο στην άποψη που έχουν οι εργαζόμενοι για την εταιρεία τους. Οι εταιρείες που διακρίνονται είναι οι εξής: