Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου, το Envolve Entrepreneurship ανακοίνωσε τους 4 νικητές του 7ου Envolve Award Greece (πρώην Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας), ενός διαγωνισμού που επιβραβεύει νεοφυείς και αρχικού σταδίου επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Με παρουσιαστή της βραδιάς το Σάκη Τανιμανίδη, η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στην Άτρακτο και μεταδόθηκε ζωντανά μέσω των υπηρεσιών που προσέφερε η Chorus Call Hellas.

Οι φετινοί νικητές του διαγωνισμού είναι οι Collaborate Healthcare, Finclude, Mojools και Rodi Pharmaceuticals, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό των νικητών, από την έναρξη του προγράμματος, σε 31. Οι επιχειρήσεις που διακρίθηκαν έχουν συνεισφέρει στην ελληνική οικονομία με τη δημιουργία περισσότερων από 1.800 νέων θέσεων εργασίας, ενώ η συνολική τους αποτίμηση ξεπερνά τα 300 εκατ. ευρώ.

Οι νικητές δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων της οικονομίας όπως τεχνολογίες υγείας, χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, μόδα και φαρμακευτικά προϊόντα. Το Envolve Award Greece θεσμοθετήθηκε το 2012 από το Libra Group για λογαριασμό της Ελληνικής Πρωτοβουλίας.

Οι 4 νικητές του διαγωνισμού, θα λάβουν άτοκη χρηματοδότηση, καθοδήγηση, καθώς και υπηρεσίες επιχειρηματικής υποστήριξης από το δίκτυο συνεργατών του Envolve. Η τελετή, εφαρμόζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, φιλοξένησε ως ομιλητές κυβερνητικούς εκπροσώπους και επιχειρηματικούς ηγέτες.