Η Schneider Electric αναγνωρίστηκε από τους Financial Times, τη Refinitiv και το Forbes ως «παγκόσμιος ηγέτης» όσον αφορά την ενσωμάτωση της διαφορετικότητας, της ισότητας και της ομαλής ένταξης στο χώρο εργασίας.

Συγκεκριμένα, η Schneider Electric κατέλαβε την 16η θέση μεταξύ των 41 ομολόγων της στον κλάδο στην κατάταξη των Financial Times Diversity Leaders 2023. Επιπλέον, η εταιρεία είχε μια θέση και στο ετήσιο Diversity and Inclusion Index της Refinitiv. Η Schneider Electric είχε σημαντικές επιδόσεις, σύμφωνα με τα στατιστικά, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση στον κλάδο της, την 5η στη Γαλλία και την 61η συνολικά στην κατάταξη.

Τέλος, η Schneider Electric αναγνωρίστηκε μέσα στο 2022, για πρώτη φορά, ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο που στηρίζουν τις γυναίκες για το 2022 (The World’s Top Female-Friendly Companies 2022) από το Forbes. Η Schneider Electric κατέλαβε την 11η θέση μεταξύ των 30 εταιρειών του κλάδου της μηχανικής και των κατασκευών και τη 13η θέση μεταξύ των 51 εταιρειών με έδρα τη Γαλλία, που περιλαμβάνονται στη λίστα.